Massa heeft vertrouwen in Ferrari F60

Een rampstart van het nieuwe seizoen voor Ferrari. Beide piloten vertrokken op de superzacht versie van de slicks en verloren zo veel tijd in de eerste stint.
Felipe Massa moest opgeven nadat de wagen onbestuurbaar werd. Toch gelooft Massa nog steeds in de Ferrari F60. Volgens de Braziliaan is de situatie beter dan ze lijkt.

“Ik ben het eerlijk gezegd al gewoon dat het seizoen slecht begint. Ik heb het altijd moeilijk in Australië. Het seizoen is echter nog maar net begonnen en in de Formule 1 kan vanalles veranderen. We moeten hard blijven werken. Als ik naar de andere teams kijk dan is er Brawn dat op een andere planeet zit, BMW en Red Bull die redelijk competitief zijn en dan heb je Ferrari dat net tussen die teams zit. We zijn competitief.”

Kimi Raikkonen reed zichzelf uit de wedstrijd en erkent dat hij in de fout ging.

“Ik reed in de muur door m’n eigen schuld. Jammer want ik had tweede kunnen eindigen. We verloren dus kostbare punten en dat moeten we in Maleisië goedmaken. Daar zullen we ook al een beter zicht hebben op de kwaliteiten van de wagens want het circuit van Melbourne is daar niet zo geschikt voor.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023