Massa na jaartje afwezigheid terug in Spa-Francorchamps

Ferrari-rijder Felipe Massa kon vorig seizoen niet deelnemen aan de GP van Belgie. De Braziliaanse rijder beleefde een zware crash en diende vervolgens eerst te revalideren. Massa kijkt alvast uit naar zijn terugkeer op het circuit in de Belgische ardennen.
De GP van Hongarije had in 2009 zware gevolgen voor Felipe Massa. De Ferrari-rijder liep er een schedelbreuk op nadat een onderdeel van een wagen van Brawn GP zijn helm raakte. Voor Massa was ondermeer de GP van België uitgesloten.

In 2010 is de Braziliaan er uiteraard weer bij maar zijn achterstand op teamgenoot Fernando Alonso wordt alsmaar groter. In Spa-Francorchamps hoopt Massa alvast verandering in deze situatie te brengen.

“Het is moeilijk om voorspellingen te maken want de competitiviteit van de teams hangt zowat af van de circuits. De supporters zullen volgens mij wel een spannend einde gaan kennen in 2010. Over mijn eigen situatie kan ik alvast vertellen dat ik me al eerder onder druk heb gevoeld. Ik zal me volledig moeten concentreren op mijn job. Mijn motivatie is erg hoog en ik kan niet wachten om terug in de cockpit te stappen. Hopelijk zal ik vanuit een goede positie kunnen starten in België, zelfs als het regent. Wanneer zien we trouwens geen regen op Spa”, aldus Felipe Massa.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021