Massa stelt zijn hoop op Pirelli

Felipe Massa kende een wisselvallig seizoen 2010 en hoopt dat 2011 beter zal worden dankzij Pirelli.
Het seizoen 2011 staat in het teken van enkele wijzigingen, waaronder de overstap van Bridgestone naar Pirelli.

Voor de meeste teams en rijders zal het een grote aanpassing vergen. Veel teams en rijders vrezen een plotse achteruitgang door problemen, terwijl anderen dan weer hopen dat deze overstap kansen biedt op een flinke sprong voorwaarts.

Felipe Massa behoort tot deze laatste categorie. De Braziliaan is zelf niet erg tevreden over zijn voorbije seizoen maar wil het komend seizoen opnieuw voor de titel gaan. Massa stelt zijn hoop op de Pirelli’s. Massa hoopt dat met de nieuwe Pirelli’s ook nieuwe overwinningen komen.

“Mijn eerste contact met de banden was positief,” aldus Massa. “Ik vond dat de wagen makkelijker te besturen was, de voorbanden hadden meer grip. Ik kon de bochten ingaan op de manier dat ik zelf graag heb.”

Afgaande op zijn eerste commentaren mogen we verwachten dat misschien ook een zekere Michael Schumacher kan profiteren van de overstap naar Pirelli. Het is immers geweten dat Schumacher vooral problemen had met de banden. De huidige wagens vroegen immers een compleet andere rijstijl dan toen Schumacher zijn carrière bij Ferrari beëindigde.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
image

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen