Massa test supersnelle Ferrari 599XX

De Braziliaanse F1-rijder Felipe Massa nam afgelopen zondag plaats achter het stuur van de supersnelle Ferrari 599XX die eigenlijk enkel voor circuits bestemd is.
Het hoeft om te beginnen niet altijd Felipe Massa zelf te zijn die als bijzonder wordt aanzien inzake zijn revalidatie in 2009. De artsen die hem na zijn incident in Hongarije, behandelden hebben wonderen weten te verwezenlijken en daar zal Massa het zelf waarschijlijk helemaal mee eens zijn!

Telkens weer is Massa het slachtoffer, wat eigenlijk eveneens waar is, maar nooit verschijnt er een enorm artikel over de behandelende arts die leeft om mensen als Massa te redden, een arts die mogelijk de F1 niet eens volgt. Massa werd zelfs enige tijd in een kunstmatige coma gehouden en even twijfelde men nog over zijn comeback in de F1. De hersenen van een rijder zijn namelijk zeer belangrijk in de hoogste klasse van de motorsport, en net die kregen een serieuze tik te verwerken bij de Braziliaan. Gelukkig was Massa gisteren alweer in staat om de bijzondere Ferrari 599XX te testen.

“Ditmaal heb ik echt kunnen genieten van de test. Deze wagen is zeer stabiel en zeer krachtig. Eigenlijk is deze wagen voorzien om op circuits te rijden maar toch ben ik van mening dat hij vrij makkelijk te rijden valt”, zo klonk de mening van Felipe Massa over de 599XX.

a:1:{s:9:”file_name”;s:17:”Ferrari_599XX.jpg”;}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}