Wat met Renault en haar sponsors?

Gisteren konden we allemaal de nieuwe R30 van Renault bewonderen. De sponsors waren amper op de wagen terug te vinden maar daar kan nog verandering in komen.
Om te beginnen zullen meningen altijd verdeeld blijven maar persoonlijk vindt ik de livery in geel en zwart op zich bijzonder bij Renault. Het spreekt uiteraard voor zich dat de livery van een wagen niet meteen tot echt succes zal leiden maar de Franse renstal wil ergens precies toch wel vanaf nul beginnen in 2010. Daarom keerde dus ook hun livery van 1978 terug.

De sponsors die we gisteren konden terugvinden op de R30 zijn met een pak minder dan in 2009. Toen had Renault de steun nog van het grote ING dat tegenwoordig zelf in de schulden zit, maar ook Mutua Madrilena en het bekende Pepe Jeans hielden het voor bekeken nadat het crashgate-schandaal aan het licht kwam. In de komende weken zouden toch enkel nieuwe sponsors opduiken.

“Het is zeker niet zo dat we meningsverschillen hebben met onze sponsors. Ik verwacht dat we in de komende weken onze nieuwe sponsors bekend kunnen maken. Op dit ogenblik is het niet de bedoeling dat Renault nog voor de exit zal kiezen en wederzijds zal dat ook niet het geval zijn. Het is zeker en vast de bedoeling om meerdere seizoenen actief te blijven”, aldus teambaas Gerard Lopez.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}