Massa verwacht een gevecht met Ferrari zondag

Felipe Massa en Valtteri Bottas hebben vandaag laten zien dat Williams de vorm opnieuw te pakken heeft. Beide Williams rijders starten zondag vanop de tweede rij op de grid, met Felipe Massa startende als derde.
image
Williams moest in de eerste helft van het seizoen vooral de tweede plaats bij de constructeurs laten aan Ferrari. Maar in Canada en Oostenrijk eindigden respectievelijk Valterri Bottas en Felipe Massa op het podium als derde. Vandaag trekt Williams hun goede vorm door. Felipe Massa was ‘best of the rest’ met een verschil van acht tienden met Lewis Hamilton.

Felipe Massa wist zich, als één van de weinige, op het einde van de kwalificatie nog te verbeteren. Daardoor was hij nog sneller dan zijn Finse teamgenoot Bottas. “Het was een erg goede dag voor ons vandaag. Het is dit weekend het thuisweekend voor het team. Het is dan ook goed dat we als derde en vierde starten morgen. Ik kon op het einde nog een goede ronde rijden, waardoor ik nog verbeterde. Ik kijk al uit naar zondag. Ik denk dat we het gevecht kunnen aangaan met Ferrari.”

We zagen een erg ontspannen Felipe Massa die erg tevreden leek met zijn kwalificatie.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022