Max en Jos Verstappen geven samen uitzinnige F1-demo

Voor een uitzinnig publiek van zo’n 30 000 Nederlanders hebben Max en Jos Verstappen samen over het circuit Park Zandvoort gereden.

Max Verstappen en Jos Verstappen reden samen in een F1-bolide over het circuit. Max deed dit in een Red Bull RB8 die van de Toro Rosso-kleuren voorzien was. Jos Verstappen deed dit in een Minardi PS01.

Vooral ook het ‘oude’ F1-geluid werd gesmaakt door het aanwezig publiek. Naast de wagens van Max en Jos waren er ook nog enkele andere F1-bolides waarmee een F1-demo werd gegeven. En geef toe, een oude V12-motor geeft net een ander geluid dan de huidige generatie F1-bolides.

Max en Jos Verstappen waren alvast erg tevreden over hun aanwezigheid in Zandvoort.

“Het is heel mooi om hier met een Formule 1-auto terug te mogen keren,” aldus Max Verstappen, die vorig jaar de Zandvoort Masters op zijn naam schreef, en er voor gezorgd heeft dat de Formule 1 opnieuw razend populair is in Nederland. “Ik ben blij dat ik daarvoor heb kunnen zorgen”.

Jos Verstappen blikt eveneens enorm tevreden terug op zijn F1-optreden.

“Het is heel speciaal om met een Formule 1-auto voor zoveel publiek te mogen rijden. Het is hardstikke leuk, en het is vooral leuk om met je zoon over het circuit te rijden.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer