Max Verstappen: “Als we meer snelheid hebben dan halen we ze toch wel in”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Voorafgaand aan de kwalificatie wist Max Verstappen al dat hij door een gridstraf niet van op de pole zou vertrekken maar desondanks ging Verstappen voluit en dat resulteerde in een tweede tijd.

“Het was close, maar het zat er denk ik gewoon net niet in. Ferrari was net te snel over één ronde en vooral in de eerste sector verloren we best wel wat tijd,” vertelde Verstappen na afloop en zo valt te lezen op zijn officiële website.

“Maar, ik ben niet ontevreden. We kozen voor meer downforce, wat voor nu niet het beste was, maar morgen kunnen we hiermee sterk voor de dag komen. Alles bij elkaar was het nog steeds een goede ronde. Ik heb mij dit hele weekend al goed gevoeld en ik denk dat het een interessant gevecht zal worden morgen.”

Max Verstappen zal de race van op de vierde plaats op de startgrid aanvatten, een positie van waarop hij zeker nog kans maakt op de overwinning. Verstappen verwacht alvast een interessante strijd.

“De balans van de auto voor morgen ziet er goed uit. We moeten gewoon uit de problemen blijven in het begin en daarna zullen we ons naar voren proberen te vechten. Als we meer snelheid hebben, halen we ze toch wel in.”

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022