Max Verstappen: “Basis is gelegd om voor de F1-titel te strijden”

Volgens Max Verstappen hebben Red Bull en Honda samen de basis gelegd voor een succesvolle toekomst waarbij er kan gestreden worden om de F1-titel.


Voor Max Verstappen was 2019 met een derde plaats in het kampioenschap zijn beste F1-seizoen tot dusver. Het ultieme doel is echter de wereldtitel en daarvoor is volgens Verstappen de voorbije periode een goede basis gelegd.

“Ik denk het,” antwoordde Verstappen op de vraag van ‘Autosport’ of Red Bull nu de basis heeft gelegd voor een strijd om de titel. “Ik denk dat we de juiste richting uitgaan. Daar bestaat geen twijfel over.”

“Nu draait het rondom hoeveel en hoe snel we kunnen ontwikkelen. Ik weet hoe dat zit en ik hoop dat het voldoende is.”

Volgens Verstappen kan een stabiele situatie op het vlak van het F1-reglement alsook de verderzetting van de samenwerking met Honda er voor zorgen dat Red Bull komend seizoen een bijkomende stap vooruit kan zetten.

“Er zijn geen grote wijzigingen in het reglement dus je kan verder bouwen op wat je nu hebt. Tijdens een tweede jaar met Honda zou ons dat moeten helpen.”

“We hebben de performance van de motor enorm verbeterd. We weten waar het nu nog verder beter moet en we hebben de wagen al verder verbeterd,” besloot Verstappen.
a:0:{}
Volgens Jarno Zaffelli, is het circuit van Zandvoort de meest risicovolle verbouwing van een circuit die hij ooit met zijn bedrijf Dromo Circuit Design heeft gedaan.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Neem deel aan het GP van Rusland-spel: prijzenpot van minstens 500 euro !!!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021