Max Verstappen bevestigt relatie met dochter van drievoudig F1-kampioen

Red Bull F1-piloot Max Verstappen heeft op nieuwjaarsdag zijn relatie met Kelly Piquet bevestigd. Verstappen deed dat terwijl hij ons een ‘Gelukkig Nieuwjaar’ wenste.


De geruchtenmolen over een mogelijke relatie tussen Max Verstappen en Kelly Piquet draaide al langer. Vooral eind november schakelde die geruchtenmolen een versnelling hoger toen Piquet een bericht op Instagram plaatste.

Kelly Piquet, dochter van drievoudig F1-kampioen Nelson Piquet en de ex van Daniil Kvyat, postte toen op Instagram een erg zwoele foto met als onderschrift ‘Darker than the ocean, deeper than the sea, you got everything, you got what I need’.

Het leek op het eerste zicht een onschuldige boodschap maar niemand minder dan Max Verstappen reageerde op de Instagram-post met volgende boodschap: ‘Together we can face challenges as deep as the sea and as high as the sky’.

Voor veel fans was het toen al duidelijk dat Verstappen en Piquet een relatie hadden maar opvallend genoeg volgde er nooit een officiële bevestiging. Tot nu dus want na de post van zowel Verstappen als Piquet op nieuwjaarsdag kan er niet meer ontkend worden dat de twee een relatie hebben.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022