Max Verstappen blikt vooruit naar Bahrein: “Nu moet we het laten zien”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Verstappen reed tijdens de driedaagse F1-test in Bahrein de snelste tijd. Positieve signalen dus bij Red Bull terwijl Mercedes problemen kende.

Volgens Verstappen is het nu vooral een kwestie van bij de eerste race in Bahrein er meteen te staan en Mercedes onder druk te zetten. Het is aan Verstappen en Red Bull om te tonen waartoe ze in staat zijn.

“Nu moet ik het laten zien en moet Red Bull het laten zien, om te proberen een titelgevecht aan te gaan,” aldus Verstappen volgens zijn officiële website.

“We kennen allemaal onze rol en het is goed om te zien dat Honda en ExxonMobil de afgelopen winter hard hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat we het best mogelijke pakket in de RB16B hebben.”

Verstappen kijkt er ook naar uit om voor de derde keer in enkele maanden tijd op het Bahrain International Circuit te racen.

“Ik vind het circuit van Bahrein geweldig en het zal spannend zijn om onze prestaties te kunnen meten. Het is tijd om te zien wie waar staat.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van de USA: wk-stand

Door zijn overwinning tijdens de GP van de USA vergroot Max Verstappen zijn voorsprong in het kampioenschap tot twaalf punten en dit met nog vijf races te gaan.

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen