Max Verstappen blikt vooruit naar de ‘Dutch GP’: “De fans zijn geweldig!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na een welverdiende zomerpauze schakelt de Formule 1 komend weekend opnieuw een versnelling hoger. Met de ‘Dutch GP’ is het meteen een ’thuisrace’ voor Max Verstappen.

Op het circuit van Zandvoort zullen opnieuw heel wat Nederlandse fans voor een uitgelaten en bij momenten knotsgekke sfeer zorgen, dit uiteraard om Max Verstappen aan te moedigen en richting een nieuwe overwinning te stuwen. De voorbije weken heeft Verstappen genoten van zijn zomervakantie maar hij kijkt uiteraard ook enorm hard uit naar de race in Zandvoort.

“De zomerstop was echt lekker, ik heb flink wat tijd gehad om te ontspannen met vrienden. Ik heb er zin in om nu aan de slag te gaan met de tweede helft van het seizoen en er is geen betere manier dan om in Nederland te beginnen,” blikt Verstappen vooruit naar komend raceweekend. “Het is een geweldig circuit en natuurlijk zijn de fans daar geweldig, dus ik heb zeker zin om weer de baan op te gaan.”

“Het lijkt erop dat het weer een rol kan spelen, maar dat maakt mij niet uit, nat of droog, we zullen ons best doen om het maximale aantal punten te scoren.”

Max Verstappen viert met Nederlandse fans in 2001 – Red Bull Content Pool
Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner