Max Verstappen blikt vooruit naar de GP van Australië

Het is allemaal wat minder nieuw dit jaar voor verstappen, maar opwindend dat blijft het altijd, de start van een nieuw F1-seizoen.

Max Verstappen kan alvast niet wachten om aan het nieuwe seizoen te beginnen. De Nederlander is niet alleen gefascineerd door het F1-circuit van Melbourne maar ook door de stad.

“De Australische GP was vorig jaar een heel speciaal weekend voor me: ik was opgewonden om mijn eerste Formule 1 Grand Prix ooit te rijden!” valt te lezen op Verstappen zijn officiële website. “De delen van het circuit die er voor mij uitspringen zijn bocht één, waar je op hoge snelheid aankomt – dat was tenminste toen mijn gevoel, omdat alles nieuw voor me was – en het is hobbelig in de remzone, dus ik herinner me dat ik het wat lastig vond om juist aan te remmen voor die bocht. Wat ik me ook herinner is dat ik halverwege de ronde bij bocht tien, veel fans op het gras kon zien zitten. Ze zijn erg gepassioneerd en dat is mooi om te zien! Op datzelfde punt kon ik ook een gedeelte van de schitterende stad zien.”

“Het laatste gedeelte van de baan heeft een mooie bochtencombinatie, ondanks dat ik vorig jaar op dat gedeelte een teleurstelling had, toen ik daar uitviel… Om tijdens je eerste race in de punten te rijden en dan uit te moeten vallen, is een zware leerschool! Maar al met al is het een leuke, prettige baan en ik kan niet wachten er terug te keren!”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print