Max Verstappen: “Contractverlenging Sergio Perez is geweldig nieuws!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

In zijn vooruitblik naar de GP van Canda heeft Max Verstappen laten verstaan er naar uit te kijken om opnieuw in Canada te racen. Verstappen verwacht zich aan een uitdagend weekend en laat ook weten blij te zijn met de contractverlenging voor teamgenoot Sergio Perez.

“Na een moeilijker weekend in Monaco ben ik deze week met het team op de fabriek geweest en in de simulator bezig geweest met de voorbereiding op de Grand Prix van Canada,” aldus Verstappen. “Het circuit is heel uniek, heeft enkele old school kerbs en er zijn veel mogelijkheden om in te halen. Het is erg belangrijk om de auto goed af te stellen en een balans te vinden tussen de topsnelheid en een goede stabiliteit tijdens het remmen.”

“Het is altijd fijn om weer in Montreal te racen. De omgeving is uniek, de sfeer in de stad is geweldig en de fans zijn erg gepassioneerd. “

Verstappen is ook erg blij met de contractverlenging voor teamgenoot Sergio Perez die ook de komende twee jaar nog voor Red Bull zal racen.

“Tot slot is het geweldig nieuws dat Checo tot en met 2026 bij het team heeft bijgetekend en ik ben blij dat we de succesvolle samenwerking die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd, kunnen voortzetten. Vorig jaar hebben we een recordseizoen gehad en het team is erg sterk, dus we kijken er naar uit om ook de komende twee jaar op dit succes voort te bouwen.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print