Max Verstappen: “Dit is niet hoe je wil winnen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na afloop van de ‘GP van België’ mocht Max Verstappen op het podium om zijn overwinning te vieren, maar echt veel redenen om te vieren waren er niet echt, dat beseft ook Verstappen. Tot een echte race kwam het door de regen immers nooit.

Verstappen heeft zijn overwinning volledig aan zijn polepositie te danken, het bewijst andermaal dat je altijd voluit moet gaan omdat je nooit weet wat er vervolgens zal gebeuren.

“Achteraf gezien was het erg belangrijk om de pole te pakken, maar natuurlijk is het jammer dat we niet echt konden racen,” vertelde Max Verstappen na afloop en zo valt te lezen op zijn officiële website.

“De weersomstandigheden waren echter erg lastig. Om half vier zei ik nog dat we wel konden gaan rijden, de condities waren toen redelijk, maar achter mij was er erg weinig zicht.”

“Als we om 15:00 uur zouden zijn gestart, hadden we een betere kans gehad, maar daarna bleef de baan nat en het hield niet op met regenen. Vooral met de recente gebeurtenissen hier, wil je niet het risico nemen dat er een groot ongeluk plaatsvindt. Het is een overwinning, maar dit is niet hoe je wil winnen,” besluit Verstappen.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021