“Max Verstappen en George Russel rijden in 2022 voor Mercedes”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Het nieuwe F1-seizoen moet nog beginnen maar het speculeren over de rijdersbezetting voor het F1-seizoen 2022 is al volop begonnen. 2022 wordt immers een cruciaal jaar waarin er naast ingrijpende reglementswijzigingen en volledig nieuwe F1-bolides ook op de rijdersmarkt veel lijkt te gaan bewegen.

Na enkele opvallende verschuivingen bij Ferrari, McLaren, Alpine en Aston Martin lijken vooral Mercedes en Red Bull een cruciale rol te gaan spelen in het ‘silly season’ voor 2022.

McLaren-baas Zak Brown is er alvast van overtuigd dat Mercedes dan een volledig nieuw rijdersduo zal krijgen en dat Max Verstappen en George Russell dat rijdersduo zullen vormen.

“Ja, ik denk dat we Max en George in 2022 bij Mercedes zullen zien racen, dat is een logisch besluit dat je kan trekken,” vertelt Zak Brown tegenover de ‘Daily Mail’.

“Lewis wint dit jaar zijn achtste titel en zal daardoor de meest succesvolle rijder worden en hij heeft maar een contract voor één jaar. George zijn contract loopt af en dat van Max loopt ook af.”

Afwachten of Zak Brown zijn voorspelling uitkomt maar het ‘silly season’ belooft dit jaar ongezien te worden …

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print