Max Verstappen en Toto Wolff geven nieuwsgierige reporter lik op stuk: “Dat zijn jouw zaken niet!”

Als het over droge humor gaat spant Kimi Raikkonen meestal de kroon in de Formule 1 maar ook Max Verstappen laat zich niet onbetuigd op dat vlak, dat bewees hij onlangs tijdens de prijsuitreiking van de FIA.


Door COVID-19 zag de prijsuitreiking van de FIA er dit jaar ook flink anders uit en namen de laureaten deel aan het gala via een Zoom-meeting. Dat ging allemaal prima tot een journalist van ‘Motorsport’ vroeg waar iedereen zich juist bevond.

Lewis Hamilton beet de spits af door te stellen dat hij vond dat de journalist erg nieuwsgierig was maar hij liet toch weten in de fabriek van het team te zitten en zijn teamgenoot Valtteri Bottas vertelde dat hij in Monaco zat.

Max Verstappen daarentegen kaatste de bal terug en beantwoordde de vraag van de journalist zelf met een vraag. “Waar zit jij dan Christian?”

“Ik zit thuis en mijn vriendin vindt het eigenlijk niet leuk dat het mag,” antwoordde de journalist en dat vond Verstappen best.

“Wil je ook weten wat ik vanavond doe, morgen of tijdens mijn vakantie? Wil je misschien meegaan?” antwoordde een gepikeerde Verstappen.

“Laat het me gewoon weten want misschien kan ik wel wat video’s en foto’s sturen van wat ik doe tijdens de winterpauze,” besloot Verstappen.

De gastheer van het gala werd duidelijk ongemakkelijk en schakelde over naar Toto Wolff in de hoop dat die het ijs wat zou breken maar de teambaas van Mercedes sloot zich aan bij Verstappen.

“Met alle respect, Christian maar dat zijn jouw zaken niet,” besloot Wolff, waarmee een einde kwam aan een ietwat ongemakkelijk moment tijdens het gala.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022