Max Verstappen: “Ferrari favoriet in Mexico maar Red Bull kan er goed zijn”

Volgens Max Verstappen zal Ferrari ook in Mexico het te kloppen team zijn, al verwacht hij dat ook Red Bull er goed zal presteren.


“Ik kijk ernaar uit om naar Mexico te gaan, want de laatste twee jaren waren erg speciaal met twee keer een zege,” blikt Verstappen terug op de voorbije twee erg succesvolle races in Mexico.

Verstappen kijkt niet alleen uit naar de race in Mexico omdat hij er de voorbije jaren erg succesvol was, Verstappen geniet er ook steeds van de sfeer die er heerst.

“De Mexicaanse Grand Prix is een geweldig evenement en de fans zijn er erg gepassioneerd over Formule 1. De bevolking is erg vriendelijk en ze zijn relaxed, wat ik waardeer, plus de keuken is er erg goed. Er komt enorm veel publiek naar de race en de sfeer op het circuit, met de mariachi bands, DJ’s op het podium en al het andere dat georganiseerd wordt, is erg gaaf.”

Het circuit in Mexico is volgens Verstappen ook enigszins bijzonder, daarvoor zorgt niet alleen de layout maar ook de grote hoogte waarop gereden wordt.

“Ik geniet ervan om er te rijden, omdat het circuit erg anders is. Het ligt op grote hoogte waardoor er weinig grip is. De bochten zijn ook erg technisch, dus je moet goed je beste doen om ervoor te zorgen daar het beste uit te halen. Normaal gesproken is het een goede baan voor ons. Ik verwacht dat het dit jaar wat moeilijker gaat worden, vanwege de snelheid van Ferrari, maar ik denk dat we een erg goede race kunnen hebben.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022