Max Verstappen: “Het zal een chaotisch raceweekend worden op Spa-Francorchamps”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Het circuit van Spa-Francorchamps is het favoriete circuit van Max Verstappen. De tweevoudig wereldkampioen kijkt dan ook bijzonder hard uit naar de GP van België en is naar eigen zeggen voorbereid op een ‘chaotisch’ raceweekend.

Er wordt voor het komend weekend regen voorspeld en dat zorgt meestal voor chaos en spektakel op het circuit van Spa-Francorchamps. Leuke en uitdagende omstandigheden dus, iets waarvan Max Verstappen houdt. Bovendien is er ook dit raceweekend het alternatief format met de sprintrace op zaterdag.

“Ik kijk uit naar de sprintrace in België. Het ziet ernaar uit dat het een regenachtig weekend wordt, dus we zullen zien wat voor invloed dat heeft, want dat maakt het altijd een beetje interessanter en chaotischer,” aldus Verstappen. “Spa is natuurlijk mijn favoriete circuit op de kalender, dus ik kijk ernaar uit om daar te racen en de fans te zien.”

“Het zal interessant zijn om te zien hoe onze auto zal presteren in de bochten met hogere snelheden. Ik heb goede herinneringen aan Spa en na een geweldig teamresultaat in Hongarije hoop ik dat we dit weekend weer goed zullen presteren, het zijn de laatste loodjes voor de zomerstop.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner