Max Verstappen: “Het zal opnieuw een spannende strijd met Lewis Hamilton worden”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Tijdens het raceweekend in Turkije veroverde Max Verstappen opnieuw de leiding in het F1-kampioenschap. Tijdens de GP van de Verenigde Staten op het Circuit of The Americas presteert titelrivaal Lewis Hamilton meestal bijzonder sterk maar ook Verstappen verwacht sterk voor de dag te komen

“Het is mooi om weer in Amerika te zijn”, vertelt een enthousiaste Max Verstappen in zijn vooruitblik naar komend raceweekend. “We zijn altijd competitief geweest in de VS en hebben goede resultaten behaald, dus het gaat erom dat nu om te zetten in een overwinning.”

Verstappen verwacht zich voor de zoveelste keer dit seizoen aan een erg spannende strijd met Lewis Hamilton en Mercedes.

“We gaan nu naar elk circuit, wetende dat we nu tenminste kunnen strijden voor een podium, maar ook voor een overwinning en dat is anders dan voorgaande jaren. We zijn gefocust om ons best te doen en proberen altijd de race te winnen en dat zal in Austin niet anders zijn. Het wordt dit weekend weer een spannende strijd en daar kijk ik naar uit.”

Volgens sommigen zal Mercedes komend raceweekend de favoriet zijn maar Verstappen gelooft niet echt daarin.

“Ik geloof niet echt in wisselingen van momentum,” aldus Verstappen. “We moeten altijd elk aspect van het weekend juist hebben om onze prestaties te optimaliseren, ons zo goed mogelijk voorbereiden en als we dat doen, kunnen we als team niet meer geven. We hebben een zeer competitieve auto, maar je moet hem vergelijken met Mercedes en dat is altijd het grote vraagteken bij elke race dit seizoen.”

“Hopelijk kunnen we dit weekend met ze strijden en de leiding in het kampioenschap behouden. Elke week zijn er nieuwe uitdagingen te overwinnen en deze wedstrijd zal dat niet anders zijn. Er kunnen veel dingen gebeuren in een race, dus we zullen ons op onszelf en niemand anders concentreren.”

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer