Max Verstappen: “Ik ben hier in Mexico om te winnen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

In Mexico heeft Max Verstappen slechts één doel voor ogen en dat is winnen. Mocht hij daarin slagen dan is dat zijn veertiende overwinning van het seizoen en dat zou een nieuw record zijn.

Naast de race op het Autódromo Hermanos Rodríguez houdt verstappen ook van de geweldige sfeer op en rondom het circuit. Bovendien presteert Red Bull meestal erg sterk op het circuit in Mexico-Stad.

“Ik kijk ernaar uit om terug te keren in Mexico. Ik houd van het eten, vooral de taco’s!” blikt Verstappen volgens zijn officiële website vooruit op het raceweekend in Mexico. “We hebben als team altijd heel goed gepresteerd in Mexico. Het was natuurlijk ongelooflijk om daar vorig jaar te winnen en we hopen natuurlijk dit jaar hetzelfde te kunnen presteren.”

Gezien Verstappen een Mexicaanse teamgenoot heeft genieten ook hij en het team van extra steun bij het thuispubliek.

“Het is altijd mooi om alle Red Bull-fans op de tribunes te zien. Ze zijn zo gepassioneerd en er is altijd veel support voor Checo, wat geweldig is om te zien. We hebben de constructeurstitel en het coureurskampioenschap veiliggesteld, maar we zijn hier om te winnen. We zullen blijven pushen en er alles aan doen om de rest van het seizoen competitief te blijven.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print