Max Verstappen: “Ik heb geen speciale doelen nodig om gemotiveerd te zijn”

In een vooruitblik naar het komende seizoen laat Max Verstappen weten dat hij geen specifieke doelen nodig heeft om gemotiveerd te zijn. Het zit naar eigen zeggen in zijn natuur om altijd zijn best te doen.


Het palmares van de nog altijd maar twintigjarige Nederlander oogt al behoorlijk indrukwekkend, na drie seizoenen in de Formule 1 heeft hij al drie Grand Prix op zijn naam staan. Verstappen heeft voor dit jaar geen specifiek doel voor ogen, hij wil gewoon altijd beter doen.

“Je probeert toch sowieso altijd alles zo goed mogelijk te doen,” aldus de Nederlander. “Ik heb geen specifieke doelen gesteld voor 2018, ik zie elke race als een kans om te winnen. Sommige races zullen ons natuurlijk beter liggen dan andere maar daar moeten we nog achter komen met de nieuwe wagen.”

Aanstaande maandag is het zover, dan zal Red Bull haar nieuwe wagen, de RB14, aan de wereld voorstellen. Verstappen is er zeker van dat zijn nieuwe bolide er spectaculair zal uitzien maar hij laat duidelijk merken dat hij helemaal geen voorstander van Halo is.

“Halo gaat erg lelijk zijn, daar kijk ik niet naar uit. Ik hoop echter dat de auto er goed zal uitzien in het algemeen, dat hij snel zal zijn en dat het een stap voorwaarts is. Ook hoop ik dat de auto van bij het begin van het seizoen goed is zodat we niet meteen op achtervolgen zijn aangewezen zoals vorig jaar,” besluit het Nederlandse wonderkind.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol 7-daagsebol 7-daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print