Max Verstappen: “Ik wil gewoon proberen om iedere race te winnen”

Max Verstappen profielfoto
Red Bull Racing

Na het indrukwekkend duel tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton kijkt iedereen uit naar het mogelijk vervolg in Imola. Ook Max Verstappen kijkt er naar uit om in Imola te racen en hopelijk opnieuw de strijd met Mercedes en Lewis Hamilton aan te gaan.

Teleurstelling, die was er toch wel wat na de nederlaag in Bahrein. Tegelijkertijd was er echter ook tevredenheid want Red Bull had bewezen van bij de eerste race dit jaar te kunnen strijden met Mercedes.

“Natuurlijk was de race in Bahrein een geweldige start van het seizoen. Het was een positief weekend qua prestaties, maar dat zijn geen garanties voor Imola”, aldus Verstappen volgens zijn officiële website.

“We hadden een positieve start van het seizoen, dus hopelijk kunnen we dat vasthouden, maar het zal niet gemakkelijk zijn en alles zal perfect moeten gaan om onze voornaamste concurrent te verslaan.”

En die voornaamste concurrent is uiteraard Lewis Hamilton in de Mercedes. Tegenover Hamilton en Mercedes mag je geen steken laten vallen en in het erg lange F1-seizoen van dit jaar zal ieder detail cruciaal zijn.

“Zelfs als we de race in Bahrein hadden gewonnen, dan zijn er altijd dingen om te verbeteren, vooral als je strijdt tegen een team dat zeven keer wereldkampioen is geworden, dus dat is wat we zullen blijven doen in Imola. Ik ben klaar voor de strijd en er is nog een lang seizoen te gaan,” aldus Verstappen.

“Nogmaals, het is nog te vroeg in seizoen om te weten hoe we zullen presteren, we zullen moeten afwachten wat er op de baan gebeurt. De wil komt van binnenuit en het liefst wil ik proberen om elke afzonderlijke race te winnen. Laten we dus eens zien of we nog een stap kunnen zetten.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022