Max Verstappen kijkt uit naar ‘dubbel header’ in Oostenrijk: “Veelbelovend maar er zijn geen garanties!”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Op het circuit van Paul Ricard, een circuit waarop Mercedes de voorbije jaren domineerde, slaagde Verstappen er ietwat tegen de verwachtingen in om de pole te veroveren en de race te winnen. Een bemoedigend resultaat dat het beste doet vermoeden voor de twee races in Oostenrijk.

Want als je kan winnen op een circuit waar Mercedes de voorbije jaren dominant was, dan moet dat toch ook lukken op de Red Bull Ring in Oostenrijk?

Zo eenvoudig is het uiteraard niet, maar Red Bull presteerde de voorbije jaren wel sterk op haar eigen circuit. Met twee races in Oostenrijk zou Max Verstappen zo een mooie staak kunnen doen in de strijd om de wereldtitel.

 “Ik kijk erg uit naar Oostenrijk, want het is natuurlijk een thuis Grand Prix voor ons en om er twee races te rijden maakt het nog beter,” aldus Verstappen volgens zijn officiële website.

“Het is altijd mooi om hier te racen en we hebben goede resultaten behaald op de Red Bull Ring, maar dat biedt natuurlijk geen garanties. We moeten onze auto weer goed afstellen, ons aan de omstandigheden aanpassen en daarop reageren.”

Verstappen verwacht zich opnieuw aan een erg spannend en intens raceweekend en ook de weersomstandigheden kunnen daarbij uiteraard een belangrijke rol spelen.

“Ik weet niet wat voor weer het zal zijn, maar ik verwacht zeker dat iedereen weer dichtbij elkaar zal zitten. We zullen het zien, maar hopelijk kunnen we er twee hele goede weekenden van maken.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen