Max Verstappen na snelste tijd op vrijdag: “Hamilton was sneller”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Tijdens de twee oefensessies op vrijdag wist Max Verstappen twee keer de snelste tijd neer te zetten. Desondanks verwacht Verstappen dat alles tijdens de rest van het weekend dicht bij elkaar zal zitten.

Verstappen leek twee keer de snelste te zijn maar de Nederlander tempert zelf meteen ook de verwachtingen. Volgens Verstappen was Hamilton tijdens de tweede oefensessie immers sneller dan hem.

“Lewis was sneller in de tweede vrije training maar zijn tijd werd afgenomen”, aldus Verstappen volgens zijn officiële website. “Dus het ziet er in werkelijkheid iets anders uit dan het lijkt.”

Verder was Verstappen best tevreden over zijn eerste dag van de GP van Stiermarken.

“In het algemeen ging het redelijk goed bij ons en er zijn een paar dingen waar we nog naar moeten kijken, maar ik ben best tevreden met hoe de auto op dit moment is,” blikte Verstappen verder terug op zijn vrijdag.

“Vanaf het begin was ik al redelijk tevreden maar er zijn altijd dingen die beter kunnen, dat was hetzelfde na de tweede sessie, er zijn altijd dingen waar je aan kunt werken en daar zullen we vanavond naar kijken. Maar over het algemeen was het erg positief.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed