Max Verstappen na zevende tijd op vrijdag: “Dit was een slechte dag”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Tijdens de eerste oefensessie op het circuit van Imola reed Max Verstappen de vijfde tijd en tijdens de tweede oefensessie moest Verstappen zelfs genoegen nemen met de zevende tijd. Verstappen spreekt dan ook zelf van een slechte dag.

“Het was een moeilijke dag,” vertelde Max Verstappen na afloop van de tweede oefensessie. “Het was moeilijk om de balans goed te krijgen en ik voelde me niet echt comfortabel in de auto.”

“Het was heel makkelijk om de auto kwijt te raken. Dus er zijn wel een paar dingen waar we naar moeten kijken, want vandaag was gewoon niet goed. De long run was ook heel slecht. We moeten zeker wat dingen verbeteren als we competitief willen zijn morgen. Het ziet ernaar uit dat de anderen een stap vooruit hebben gezet, en vanuit onze kant was het gewoon een slechte dag.”

Tijdens de oefensessie was er ook een opvallend moment waarbij Lewis Hamilton in de weg reed van Max Verstappen. Verstappen werd gevraagd naar het incident en daarover had hij het volgende te zeggen.

“Het is niet de eerste keer. Je probeert natuurlijk kalm te blijven. Maar het gebeurde weer. Maar ik wil er niet te veel over praten, want dat was niet ons probleem vandaag. We moeten onze snelheid fixen,” besluit Verstappen.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print