Max Verstappen reageert op commotie na crash met Hamilton: “Er zijn veel hypocrieten”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

In de aanloop naar de GP van Rusland heeft Max Verstappen gereageerd op de commotie die is ontstaan naar aanleiding van zijn crash met Lewis Hamilton tijdens de GP van Italië.

Hamilton en Verstappen moesten opgeven toen ze in de eerste chicane tegen elkaar reden. Er was na afloop van de race niet alleen veel te doen rondom de crash op zich maar ook rond het ‘wegstappen zonder omkijken’ van Verstappen.

Er kwam immers felle kritiek dat Verstappen helemaal niet bekommerd was over de toestand van Hamilton maar de Nederlander spreekt dat tegen en laat weten dat hij zich wel degelijk vergewist heeft van de toestand van zijn wk-rivaal.

“Er zijn heel wat hypocrieten in deze wereld, dat staat vast,” aldus Verstappen voorafgaand aan het raceweekend in Rusland.

“Ik sprong uit de wagen en ik keek naar links. Hamilton is nog steeds aan het proberen om achteruit te rijden, hij beweegt zijn stuur en banden, hij probeert van onder mijn wagen te geraken. Ik denk dan ook dat het goed met hem is.”

“Wanneer hij dan ook nog eens op maandag of dinsdag naar Amerika vliegt om een gala bij te wonen, dan kan je alleen maar besluiten dat het goed met hem gaat. Ik denk dan ook dat alles op dat moment al onder controle was.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023