Max Verstappen: “Singapore wordt het meest uitdagende raceweekend”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Komend weekend vindt de GP van Singapore plaats, een race die Max Verstappen nog niet wist te winnen. Verstappen kijkt er naar uit om op het stratencircuit van Singapore te racen en uiteraard wil hij de race eindelijk ook eens winnen.

“Ik kijk uit naar de nachtrace in Singapore. Marina Bay is een gaaf circuit,” blikt Verstappen vooruit naar komend raceweekend. “Dit jaar zal het interessant zijn in hoeverre de aangepaste lay-out van de baan invloed zal hebben op het algemene gedrag en de afstelling van de auto. Ik denk dat de rondetijden veel sneller zullen zijn.”

Op het stratencircuit van Singapore wordt het volgens Max Verstappen een serieuze uitdaging maar het uiteindelijke doel is uiteraard de race te winnen.

“Singapore wordt waarschijnlijk het meest uitdagende weekend van de komende races, omdat het een stratencircuit is en het veld meestal dicht bijeen zit, om nog maar te zwijgen over de hitte en luchtvochtigheid. Vorig jaar hadden we een erg ongelukkig weekend, hopelijk gaat het dit jaar wat beter. Uiteraard gaan we ons best doen om dit weekend de maximale punten te scoren.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner