Max Verstappen: “Waarom zouden we onze livery veranderen?”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Red Bull heeft ervoor gekozen om hetzelfde kleurenschema te behouden als de voorbije jaren, tot grote spijt van een deel van de fans maar Max Verstappen ziet geen reden om het te veranderen.

Het kleurenschema van Red Bull is al een aantal jaren zo goed als ongewijzigd. Soms brengt een nieuwe sponsor al eens een kleine wijziging teweeg maar het grote geheel is altijd hetzelfde gebleven. In 2021 kwam Red Bull wel voor de dag met eenmalige livery in Turkije, dit als eerbetoon aan motorpartner Honda en in de aanloop naar de presentatie van de bolide voor 2023 werd er door het team op de sociale media gezinspeeld op een nieuwe livery.

Veel fans hoopten op iets zoals in Turkije 2021 maar niets bleek minder waar want toen de RB19 vorige week tevoorschijn kwam droeg hij dezelfde kleuren als zijn voorganger. Max Verstappen ziet alvast geen enkele reden om van de traditionele livery af te stappen.

“Onze livery ziet er al een aantal jaren hetzelfde uit,” aldus Verstappen. “Maar ik vind eigenlijk dat de auto er cool uitziet.”

“Het laat je echt overal de kleuren van Red Bull zien en we hebben zo al veel succes geoogst, waarom zouden we het helemaal wijzigen?”

“Natuurlijk staan er wel wat meer sponsors op de auto, en ook een paar nieuwe sponsors. Daar gaat het allemaal over.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print