Max Verstappen: “We zijn op de goede weg”

Nadat Red Bull in Oostenrijk en Groot-Brittannië bewees dat het een stuk competitiever is geworden kijkt Max Verstappen er naar uit om volgend weekend op de Hockenheimring te racen.


In Oostenrijk wist Verstappen te zegevieren en op het circuit van Silverstone had Verstappen ongetwijfeld op het podium kunnen finishen indien hij niet werd aangereden door Sebastian Vettel.

De toegenomen competitiviteit en het feit dat er in Duitsland opnieuw heel wat Nederlandse fans aanwezig zullen zijn door Verstappen reikhalzend uitkijken naar de GP van Duitsland.

“Ik geniet van de Duitse Grand Prix en er zijn in Hockenheim altijd veel Nederlandse fans om ons aan te moedigen, want het is niet zo ver reizen,” aldus Verstappen op zijn officiële website.

“Het stadium gedeelte is erg gaaf. Je gaat een snelle bocht in en dan een gekantelde bocht met maar een kleine uitloopstrook. Je kunt best veel tijd winnen in de laatste paar bochten, als je in het juiste ritme zit richting het rechte stuk.”

Ook de weersomstandigheden zullen opnieuw een belangrijke rol gaan spelen. Aangezien er opnieuw hoge temperaturen worden voorspeld is de kans groot dat Red Bull ten aanzien van Mercedes opnieuw een stuk competitiever zal zijn, net als in Oostenrijk.

“Volgens mij wordt het weer een warm weekend, wat altijd meer uitdaging met zich meebrengt en leuker is. We zijn op de goede weg met de auto en verbeteren ons elk weekend, dus ik kan niet wachten om weer te beginnen,” besluit Verstappen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}