Eddie Jordan: “Max Verstappen wordt tien keer F1-kampioen!”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Als we voormalig F1-teambaas Eddie Jordan mogen geloven zal Max Verstappen nog heel wat wereldtitels behalen, Jordan gelooft zelfs in maar liefst tien wereldtitels voor Max Verstappen.

Na een veelbesproken, en tegelijkertijd discutabele, eerste wereldtitel in de Formule 1 slaagde Max Verstappen er het voorbije jaar in om meteen zijn tweede wereldtitel op rij te behalen. Dit seizoen lijkt Verstappen opnieuw de belangrijkste kanshebber op de wereldtitel, waardoor Max mogelijk voor een derde wereldtitel op rij zal behalen.

Volgens Eddie Jordan maakt Max Verstappen er mogelijk zelfs zes wereldtitels op rij van, en mogelijk zelfs minstens toen wereldtitels in totaal tijdens zijn F1-carrière, al kan er tussen nu en het einde van die carrière uiteraard nog veel gebeuren.

“Als alles goed blijft gaan met Max, en ik hoop dat hij mentaal en fysiek in orde blijft maar het heeft ook met de wagen te maken, dan zal Max tien keer wereldkampioen worden, hij is immers nog jong en enorm goed,” vertelde Eddie Jordan tegen David Coulthard tijdens de ‘Formule for Success podcast’.

“Ik denk dat Lewis dringend werk moet maken van zijn achtste wereldtitel want hij zal weldra voorbij gestoken worden door Max.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print