McGrory wordt company secretary bij Honda

De geruchten omtrent de toekomst van het Honda Racing team lijken steeds meer de waarheid te worden en waarschijnlijk zal de renstal van Honda dus onder de naam Brawn Racing het nieuwe seizoen aanvatten.

Eerder al lieten we u weten dat Rubens Barrichello op beide oren mag slapen want zijn zitje zou niet naar Bruno Senna gaan. Verder zou men nu ook Caroline McGrory als company secretary hebben aangewezen. McGrory kwam vorige week al in het nieuws omdat ze volgens berichten de internetnamen brawnracing.com en brawnracing.co.uk zou hebben geregistreerd, wat nog maar eens wijst in de richting van een Brawn F1 racing team.

Caroline McGrory zal er in de toekomst voor moeten zorgen dat het team volgens de geldende wetgeving werkt want van de duizenden regeltjes zou men er anders snel een kunnen vergeten. Met de nieuwe naam van het team is McGrory ook al volop bezig en deze zal eveneens binnen enkele dagen aan het publiek bekend worden gemaakt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van Saudi-Arabië: wk-stand

Door de overwinning van Lewis Hamilton tijdens de GP van Saudi-Arabië hebben Max Verstappen en Lewis Hamilton met nog één race te gaan exact evenveel punten. Verstappen staat

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed