McLaren-baas Zak Brown heeft speciale weddenschap met Daniel Ricciardo

Daniel Ricciardo
McLaren F1 team

McLaren Racing CEO, Zak Brown, laat weten dat hij een speciale beloning in petto heeft voor Daniel Ricciardo als de Australiër erin slaagt om een podium te scoren voor McLaren.

Als het aankomt op weddenschappen afsluiten met de grote baas is Daniel Ricciardo niet aan zijn proefstuk toe. Toen hij eind 2018 naar Renault verhuisde sloot hij een weddenschap af met Cyril Abiteboul dat de Fransman een tatoeage zou laten plaatsen als Ricciardo een podium zou scoren in Franse loondienst. Vorig jaar was het zover op de Nürburgring, al weten we nog niet of Abiteboul ondertussen daadwerkelijk een tatoeage heeft.

Bij McLaren heeft Ricciardo ook al een hint gegeven aan Zak Brown wat hij graag zou willen als hij voor de eerste keer op het podium eindigt voor de formatie uit Woking. 

“Ik weet dat hij een redelijke collectie auto’s heeft, misschien kunnen we wedden voor een van zijn auto’s of zo,” liet Ricciardo zich ontvallen.

Brown heeft ondertussen al gereageerd via de sociale media en hij zal niet wedden om een auto maar als Ricciardo een podium scoort mag hij achter het stuur kruipen van de NasCar van Dale Earnhardt Sr. uit 1984.

“Dale Earnhardt Sr’s 1984 Wrangler Chevrolet Monte Carlo. Bezorg ons dat podium en je mag een ritje maken,” Twitterde Brown.

Ricciardo was een grote fan van Dale Earnhardt Sr, die in 2001 om het leven kwam bij een crash in de laatste ronden van de Daytona 500. Vorige maand liet de goedlachse Australiër ook al optekenen hij zelf koos voor het nummer drie omdat het ook het nummer was van de betreurde NASCAR-rijder. 

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022