McLaren doet ultieme poging voor Alonso en Vettel

McLaren is naar verluidt een ultieme poging aan het ondernemen om Alonso of Vettel in het team te krijgen.
image
Ondanks de reacties van Ferrari en Red Bull op de geruchten over een eventueel vertrek van Alonso bij Ferrari, alsook Vettel bij Red Bull, blijven de geruchten over een mogelijke overstap van één van beide rijders naar McLaren aanhouden. McLaren blijft naar verluidt verwoede pogingen doen om één van beide toprijders onder contract te krijgen.

Bij Ferrari liet men weten dat de toekomst van Alonso niet ter discussie staat en dat de Spanjaard bij Ferrari zal blijven rijden. Alonso heeft een contract bij Ferrari dat eind 2016 afloopt. Ook Red Bull moest de voorbije jaren al meermaals reageren op geruchten dat Vettel eventueel zou vertrekken. De Duitser heeft bij Red Bull een contract tot eind 2015.

Volgens Autosport zou McLaren echter verwoede pogingen blijven ondernemen in de hoop van één van beide rijders onder contract te leggen. Dat ultiem offensief zorgt er tegelijkertijd ook voor dat Jenson Button en Kevin Magnussen in het ongewisse blijven over hun toekomst bij McLaren.

McLaren liet eerder al verstaan dat het voor haar rijdersbezetting een langetermijnplanning wil opstellen voor de komende drie tot vijf jaar. McLaren wil eerst weten wat de plannen van Alonso en Vettel voor de komende jaren zijn, alvorens knopen door te hakken wat haar rijdersbezetting voor 2015 betreft.

“Ik wil iedere rijder proberen onder contract te leggen die past in de strategie van het team,” zei Eric Boullier van McLaren tijdens een exclusief gesprek met Autosport. Autosport vroeg wat de kansen van McLaren waren om één van beide rijders onder contract te leggen. “We gaan er nog steeds volluit voor en nemen de tijd die we nodig hebben. We willen geen fout maken. We hebben één kans en willen ze niet missen.”

“McLaren is een topteam, een grote naam met een grootse geschiedenis en we willen terugkeren naar waar we thuishoren.”

“Indien we ons de tijd kunnen nemen om na te denken en onze strategie voor te bereiden, dan moeten we dat doen,” besluit Boullier.
a:0:{}
Na eerst zes maanden in het ziekenhuis van Grenoble, en vervolgens nog drie maanden in een revalidatiekliniek in Lausanne te hebben verbleven, is Michael Schumacher nu terug thuis.
image
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}