McLaren kent dramatische kwalificatie: “We hebben veel werk”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Voor McLaren verloopt het eerste raceweekend in Bahrein tot dusver problematisch. Met een dertiende en achttiende plaats op de startgrid is sprake van een serieuze ontgoocheling en stap achteruit tegenover vorig jaar.

McLaren liet vorig jaar heel wat mooie dingen zien maar daarnaar is het dit jaar bijzonder hard zoeken. De renstal kent het ene na het andere probleem en daardoor zit ook de competitiviteit niet goed, getuige het resultaat tijdens de kwalificatie.

“Ik denk dat we het redelijk goed deden maar we zijn gewoonweg niet zo snel als we willen zijn,” aldus Norris. “Ik heb het gevoel dat ik een goed rondje reed en we hadden een goed plan. We hebben enkele verbeteringen gedaan maar dat doet iedereen.”

Met een dertiende tijd wist Norris de schade nog enigszins te beperken maar teamgenoot Daniel Ricciardo moest de kelk tot op de bodem legen en geraakte niet verder dan de achttiende tijd.

“Het is tot dusver een moeilijk weekend geweest, jammer genoeg,” aldus Ricciardo. “Er wacht ons veel werk en vandaag hadden we geen goed resultaat. We zullen echter hard werken en we zullen zien hoe het tijdens de race gaat.”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer