Neem deel aan het Formule 1 Jaarspel 2022: Minimaal 7 000 Euro aan prijzen!

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

2021 was misschien wel het meest spannende jaar uit de Formule 1-historie. Met een tweestrijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen, die pas in de allerlaatste ronde beslist werd. De Nederlander pakte zijn eerste wereldtitel en zal 2022 starten met nummer 1 op zijn bolide.

De verwachtingen voor het nieuwe seizoen zijn hooggespannen. De wagens zijn aerodynamisch flink aangepast, waardoor we meer inhaalacties krijgen. Daarnaast is het budget waar de teams mee mogen werken teruggeschroefd, zodat de verschillen kleiner worden.

De Formule 1 volgen wordt nog spannender met een eigen Fantasy-team. Zweeler heeft de Fantasy Formula 1 2022 met 7 000 euro aan prijzen en een hoofdprijs van 1 000 euro! Kies zes coureurs en drie teams binnen het budget en leun de rest van het jaar achterover. Bij Zweeler zijn er geen wissels of voorspellingen per Grand Prix.! 

Klik hier om je te registreren en klik hier om direct naar het Formule 1 jaarspel 2022 te gaan!

De coureurs en F1-teams kunnen het gehele seizoen punten scoren door in de top 20 van een race te eindigen. Daarnaast moet voorspeld worden wie de wereldtitel pakt bij de coureurs en bij de constructeurs voor bonuspunten. In totaal staan er tweeëntwintig wedstrijden op de kalender met het slotstuk in Abu Dhabi op 12 December. De deelnemer die na de Grand Prix van Abu Dhabi bovenaan staat, wint het spel en minimaal 1 000 euro!  

Daarnaast heeft Zweeler voor elke Grand Prix een kwalificatie- en racespel en kun je je kwalificeren voor het finalespel van de Race to Abu Dhabi. Deze heeft een eerste prijs van 4 000 euro! En een totale prijzenpot van 15 000 euro! Het belooft dus een mooi Formule 1-jaar te worden.

Klik hier om je te registreren en klik hier om direct naar het Formule 1 jaarspel 2022 te gaan!

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner