McLaren: “Klaar om toe te slaan wanneer Max Verstappen en Lewis Hamilton crashen”

Daimler Media
Daimler Media

Vier races ver in het seizoen kwam het al meermaals tot een mooi gevecht tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen. Daarbij kwam het soms net niet tot een aanrijding of crash. Bij McLaren staan ze naar eigen zeggen klaar om te profiteren wanneer Hamilton en Verstappen zouden crashen.

“Ik denk dat rivaliteit geweldig is voor de sport en twee rijders die er voluit voor gaan is goed,” vertelde McLaren-baas Zak Brown tijdens de voorstelling van de speciale Gulf-livery voor de GP van Monaco.

“Hopelijk zullen we op een bepaald moment tijdens het seizoen een opportuniteit daardoor krijgen. Ik denk dat het immers maar een kwestie van tijd is alvorens ze allebei vastberaden naar de eerste bocht gaan en ze crashen.”

De intense strijd en rivaliteit tussen Hamilton en Verstappen is volgens Brown bijzonder goed voor de sport.

“Ik vind het geweldig voor de Formule 1,” aldus Brown. “Lewis heeft het tot nu toe redelijk makkelijk gehad, op dat jaar met Nico Rosberg na.”

“Ik vind het een geweldige rivaliteit. Max heef ervoor gezorgd dat Lewis beter is moeten gaan presteren, niet dat het zo enorm nodig was maar hij is duidelijk top.”

“Lewis is duidelijk een zeer slimme rijder. Je kan hem soms zien wachten om toe te slaan en is niet al te gretig, wat volgens mij door zijn ervaring komt.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021