McLaren kondigt hernieuwde samenwerking met Gulf aan

McLaren heeft vandaag een nieuwe samenwerking met Gulf international aangekondigd. Gulf is geen onbekende voor McLaren want hun eerste samenwerking dateert reeds uit 1968.


Voorafgaand aan de Britse GP heeft McLaren een nieuwe samenwerking met Gulf aangekondigd. Gulf zal de nieuwe leverancier van brandstoffen en smeermiddelen worden voor McLaren Racing en McLaren Automotive.

Erg verrassend komt de aankondiging van de samenwerking niet want enkele dagen geleden doken er al beelden op van een McLaren F1-bolide aan een Gulf tankstation.

McLaren en Gulf wonnen samen in de Formule 1 en de Can-Am meer dan veertig races. In 1973 kwam er echter een einde aan de samenwerking maar McLaren en Gulf hernieuwden een samenwerking en namen gezamenlijk deel aan de 24u van Le Mans.

Vanaf 2020 krijgen we nu een nieuwe samenwerking tussen McLaren en Gulf die verder reikt dan de raceteams van McLaren. Gulf zal op de McLaren F1-bolides staan en ook tijdens events van de straatwagens zullen geregeld Gulf-logo’s te zien zijn.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen