McLaren laat Vandoorne en Norris volgende week testen in Hongarije

Onze landgenoot Stoffel Vandoorne krijgt van het McLaren F1 team een extra kans om ervaring op te doen in de F1-bolide van McLaren: de MCL32. Vandoorne mag volgende week immers testen tijdens de tweede in-season test van het seizoen.

Volgende week vindt er opnieuw een in-season test plaats in de Formule 1. Er zijn twee in-season tests in totaal vier testdagen. De eerste in-season test vond plaats in Bahrein en volgde week vindt de tweede tweedaagse in-season test plaats in Hongarije.

Net als in Bahrein krijgt ook in Hongarije onze landgenoot Stoffel Vandoorne de kans om een dag te testen met de McLaren MCL32. Naast Vandoorne zal ook Lando Norris, een 17-jarige talent dat begeleid wordt door McLaren, in actie komen. Vandoorne komt in actie op dinsdag, Norris op woensdag.

Norris is een zogenaamd ‘onervaren’ rijder. Tijdens minstens twee van de in totaal vier testdagen moet ieder F1-team een ‘onervaren’ rijder inzetten. Aangezien McLaren in Bahrein Oliver Turvey liet testen, voldoet McLaren met de testdag van Norris aan die voorwaarde.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print