McLaren laat Vandoorne, Norris en Turvey testen in Barcelona

Het McLaren F1-team heeft haar line-up voor de zogenaamde in-season test in de week na de Spaanse Grand Prix bekendgemaakt.


Het zal een trio zijn dat in actie komt voor McLaren en bandenleverancier Pirelli. Naast onze landgenoot Stoffel Vandoorne zullen ook Lando Norris en Oliver Turvey in actie komen.

McLaren zal tijdens de tweedaagse test twee F1-bolides inzetten, waarvan één bolide zal ingezet worden voor de young driver test. Lando Norris en Oliver Turvey zullen verspreid over de twee dagen testen voor Pirelli.

In de tweede officiële McLaren F1-bolide zal tijdens de eerste dag onze landgenoot Stoffel Vandoorne testen en op de tweede testdag zal Lando Norris opnieuw testen. Norris komt dus in actie voor zowel McLaren als Pirelli.

Op het Circuit de Barcelona-Catalunya zullen we Fernando Alonso dus niet in actie zien. Gezien het feit dat de Spanjaard de F1 en het WEC combineert zit Alonso zijn kalender al overvol. Zo is Alonso bijvoorbeeld dit weekend actief in Spa-Francorchamps waar het WEC-seizoen van start gaat.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023