McLaren looft testwerk Stoffel Vandoorne

Bij McLaren-Honda zijn ze erg tevreden over het testwerk dat onze landgenoot Stoffel Vandoorne gisteren in erg moeilijke omstandigheden heeft verricht.

Vandoorne mocht gisteren voor de eerste keer testen met de MP4-30 van McLaren-Honda. Het zat onze landgenoot echter niet mee want in de voormiddag werd de sessie vroegtijdig stopgezet omwille van de hevige regen. In de namiddag kon Vandoorne alsnog heel wat testwerk verrichten voor McLaren-Honda.

En over dat testwerk was het team alvast lovend.

“Het slechte weer bij het begin van de testdag was frustrerend. Daardoor moesten we ons testprogramma enigszins aanpassen om vervolgens de verloren tijd opnieuw goed te maken. Het verlengen van de test heeft alvast geholpen. Al bij al was het nog een goede testdag,” aldus teammanager Dave Redding. “Stoffel heeft in deze moeilijke omstandigheden bewonderenswaardig weten te presteren, zeker omdat het zijn eerste keer in de MP4-30 was.”

Vandoorne maakt naast in de GP2 dus ook indruk op McLaren-Honda tijdens het testwerk. Onze landgenoot hoopt volgend jaar een racezitje in de Formule 1 te bemachtigen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer