“McLaren moet met beide voeten op de grond blijven”

Het McLaren F1 team lijkt dit jaar bezig aan het seizoen van de wederopstanding. McLaren-teambaas Andreas Seidl waarschuwt echter dat men rustig moet blijven.


Na enkele dramatische jaren met Honda als motorpartner, dit nadat ook de laatste jaren met Mercedes als motorpartner niet al te best waren, lijkt McLaren tijdens het tweede jaar met Renault-motoren achterin de wagen eindelijk een serieuze stap vooruit te zetten.

Heel wat sleutelposities binnen McLaren, waaronder de teambaas en het rijdersduo werden gewisseld. Eindelijk worden resultaten geboekt met iets voorbij halverwege het seizoen een mooie vierde plaats in het kampioenschap.

“We zijn momenteel een duidelijk plan aan het samenstellen hoe we de toekomst als team willen benaderen,” aldus McLaren-teambaas Andreas Seidl tegenover Lawrence Barretto van de officiële Formule 1-website.

“Dit loopt parallel met het raceseizoen dat bezig is. Ik ben tevreden met waar we ons momenteel bevinden. We hebben momenteel 70 punten, vorig jaar hadden we 62 punten aan het einde van het seizoen.”

Volgens Seidl moet iedereen binnen McLaren echter rustig blijven en hard blijven werken om de succesvolle ingeslagen weg verder te zetten.

“Het is echter belangrijk dat we ons daardoor niet laten meeslepen. Er rest ons nog een lange weg af te leggen. Er bestaat geen magische oplossing. Het is belangrijk dat we als team deze positieve trend verder zetten.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022