McLaren ontkent geruchten over mogelijke overname door Apple

McLaren heeft ontkend dat het gesprekken voert met Apple met betrekking tot een mogelijke investering van de Amerikaanse technologiegigant in het bedrijf.

De ‘Financial Times’ berichtte dat Apple een mogelijke overname van de McLaren Technology Group zou overwegen, waartoe ook het McLaren F1 team behoort. Apple zou vooral geïnteresseerd zijn in McLaren omwille van de vele patenten alsook kennis en kunde die McLaren bezit. Apple zou immers volop bezig zijn met het ontwikkelen van een zelfrijdende elektrische wagen.

Een woordvoerder van McLaren ontkende vandaag echter dat het gesprekken voert met Apple met betrekking tot een mogelijke investering.

“We kunnen bevestigen dat McLaren niet in gesprek is met Apple aangaande een mogelijke investering,” aldus een woordvoerder van McLaren. “Zoals je zou verwachten voeren wij geregeld vertrouwelijke gesprekken met allerlei partijen maar die houden wij dan ook uiteraard vertrouwelijk.”

Uiteraard sluit deze bewering echter niet uit dat Apple eventueel wel gesprekken met McLaren voert met betrekking tot het gebruik van technologie, of nog verregaander, het ontwikkelen van een eigen wagen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022