McLaren reageert op beelden van Lando Norris die in het gezicht gewond is

Twitter
Twitter

Het voorbije weekend doken er op de sociale media beelden op van Lando Norris die in gezicht gewond was geraakt. Het bleef vervolgens opvallend stil bij zowel Norris als McLaren maar bij McLaren hebben ze nu dan toch gereageerd.

Lando Norris ging in Amsterdam mee de Koningsdag vieren. Norris bevond zich op een partyboot met dj Martin Garrix en hij leek het erg naar zijn zin te hebben. Maar plots doken er beelden op van Lando Norris met een wonde in het gezicht.

Uiteraard maakten heel wat fans zich ernstige zorgen over de toestand van Lando Norris, veel fans vroegen zich af of er blijvende ‘schade’ was bij Norris en of hij komend weekend zou kunnen racen in Miami. E werd zelfs gevreesd dat Norris zijn neus had gebroken en niet zou kunnen deelnemen aan de race in Miami. McLaren hebben ze nu gereageerd op de wilde speculaties over toestand van Lando Norris.

Volgens McLaren moeten we ons echter geen zorgen maken over Lando Norris.

“Het gaat prima met Lando,” zo luidt het in een statement van McLaren. Voorlopig ziet het er dan ook naar uit dat Lando Norris in Miami gewoon zal kunnen racen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print