Jos Verstappen reageert op Mercedes-geruchten over Max: “We moeten ook verder kijken”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

De voorbije weken waren er heel wat geruchten die Max Verstappen linkten aan een eventuele overstap van Red Bull naar Mercedes. Vanuit het ‘Verstappen-kamp’ heeft Jos Verstappen gereageerd op de geruchten.

De geruchtenmolen rond Red Bull Racing en Max Verstappen blijft volop draaien. Uiteraard is er de ‘zaak Christian Horner’ maar daarnaast zijn er ook geruchten over Adrian Newey en Max. Verstappen. Over Newey wordt er gespeculeerd dat hij Red Bull zal verlaten en Max Verstappen wordt ook gelinkt aan een mogelijke overstap naar Mercedes.

Volgens de laatste geruchten zou Mercedes na de GP van Miami met het ‘Verstappen-kamp’ in gesprek willen gaan over een eventuele overstap van Red Bull naar Mercedes. Vanuit dat kamp blijft het voorlopig redelijk stil maar Jos Verstappen heeft in gesprek met ‘Racexpress’ toch zijn mening over de situatie en Max zijn toekomst gegeven.

“Ik denk dat iedereen Max heel graag wil hebben, alleen denk ik dat Max op dit moment gewoon goed zit. Hij heeft een snelle auto, maar ja, we moeten ook verder kijken. We kijken ook naar 2026. We laten alles een beetje op ons afkomen en we blijven heel rustig en kijken wat er gaat gebeuren,” aldus Jos Verstappen.