“Mclaren speelt komedie”

Mclaren Mercedes kende niet de beste winterperiode. Onlangs wist zelfs Mercedes motorsportdirecteur Norbert Haug te vertellen dat de wagen niet tot de toppers zal behoren en dat omwille van een aerodynamisch probleem. Voor een oplossing zou veel tijd nodig zijn en Haug voegde er zelfs aan toe dat de MP4-24 tot een van de slechtste wagens op de grid zou gaan behoren.

Volgens F1 CEO Bernie Ecclestone zou het wel eens kunnen dat men bij de Britse renstal komedie speelt om op die manier de andere teams op een dwaalspoor te brengen. Ecclestone wist aan de Sunday Telegraph te vertellen dat de wagen van McLaren dus in orde zou zijn en dat hun hele verhaal op zich wel eens de joker zou kunnen zijn waarover Ron Dennis het eerder al had.

“Op dit ogenblik moet iedereen uitkijken voor wat de concurentie doet en men zal vast de verhalen van McLaren eerst in overweging gaan nemen. Volgens mij hebben ze geen problemen met de wagen en willen ze het enkel zo laten lijken. In Melbourne zullen we zien dat ze over een zeer competitieve wagen beschikken en dat ze dus wel tot de toppers behoren. Het is ons wel opgevallen dat Jenson Button erg snel is met de wagen van Brawn GP en misschien kan hij ons ditmaal laten zien waartoe hij in staat is. In Button heb ik ook altijd een goed rijder gezien”, aldus Ecclestone.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023