McLaren-teambaas Andreas Seidl: “We moeten realistisch zijn”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Volgens McLaren-teambaas Andreas Seidl wordt het voor McLaren erg moeilijk om Ferrari nog te verslaan in de strijd om de derde plaats in het constructeurskampioenschap.

Ferrari deed in Brazilië voor het tweede raceweekend op rij een erg goede zaak in de strijd om de derde plaats in het kampioenschap. Bij McLaren beseffen ze dat het met 31,5 punten achterstand en nog slechts drie raceweekends te gaan erg moeilijk wordt om Ferrari te verslaan.

“We moeten realistisch zijn,” vertelde Seidl. “Als alles tot het einde van het seizoen goed gaat bij Ferrari dan zal het moeilijk worden.”

“Tegelijkertijd, zo lang het theoretisch mogelijk is zullen we er voor blijven gaan, we hebben dit jaar en vorig jaar al gezien dat er tijdens raceweekends veel kan gebeuren.”

“We zullen proberen aanklampen, maar zoals ik eerder al heb gezegd, is het belangrijk om opnieuw de resultaten te behalen die voor ons mogelijk zijn.”

“De voorbije twee raceweekends hadden we niet de sterkste wagen om de strijd te voeren maar ik denk dat het nog steeds mogelijk was om goede resultaten neer te zetten en daarin zijn we niet geslaagd. We moeten het dan ook beter zien te doen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022