McLaren: “We willen de kloof met Mercedes dichten”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

McLaren-baas Zak Brown verwacht zich aan een F1-seizoen waarin iedereen zich nog dichter bij elkaar zal bevinden en waarin McLaren vooral als doel heeft om de kloof met Mercedes te dichten.

“Het zit allemaal erg dicht op elkaar, maar voor de titel strijden is onrealistisch gezien de situatie waarin we ons bevinden,” aldus Zak Brown tijdens de presentatie van de nieuwe McLaren F1-bolide op maandag.

“Ik denk dat we allemaal alleen maar kunnen streven naar het dichten van de kloof met Mercedes, waarvan we verwachten dat ze ook in 2021 het snelste team zullen zijn.”

“De regels zijn niet ingrijpend veranderd, dus ik denk niet dat 2021 veel zal verschillen van 2020, los van het feit dat we verwachten dat alles nog veel dichter op elkaar zal zitten,” blikt Brown vooruit naar het nieuwe F1-seizoen.

“Aan het einde van het seizoen 2020 slaagden we er in Abu Dhabi in om voor de plaatsen, drie, vier en vijf te strijden. Zo close was alles en ik verwacht dat het dit jaar nog closer zal zijn.”

“We kunnen alleen maar voorspellen wie waarschijnlijk het snelste team zal zijn maar wat al de rest betreft is alles zo close dat je je niet aan voorspellingen kan wagen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023