McLaren weigerde aanbod om Lando Norris uit te lenen aan Toro Rosso

McLaren zou een aanbod geweigerd hebben om Lando Norris uit te lenen aan Toro Rosso. Norris zou daar de teleurstellende Brendon Hartley dan kunnen vervangen hebben.


Het mag duidelijk zijn, het racezitje van de Nieuw-Zeelander Brendon Hartley komt steeds meer onder druk te staan omwille van zijn teleurstellende resultaten bij Toro Rosso. Als er één ding geweten is, dan is het dat je bij Red Bull en Toro Rosso niet de kans krijgt om anderhalf jaar ofzo aan te modderen. Presteren is de boodschap, zeker wanneer je zoals Brendon Hartley uit het niets terug opgevist wordt door Red Bull om je in een F1-bolide te plaatsen.

Toro Rosso zou naar verluidt Hartley willen vervangen hebben door het jonge Britse racetalent Lando Norris. Norris staat momenteel onder contract bij McLaren en rijdt in de Formule 2 de pannen van het dak. De Britse media zien in Norris een eventuele opvolger voor Fernando Alonso, of zelfs een vervanger van onze landgenoot Stoffel Vandoorne.

McLaren zou echter niet mee in het verhaal van een uitleenbeurt aan Toro Rosso willen stappen hebben. Volgens voormalig BBC F1-presentator Jake Humphrey is het logisch dat McLaren niet in zo’n verhaal wil meestappen.

Je wil als team immers niet meemaken dat je reserverijder jouw vaste rijdersduo verslaat in een andere wagen die bovendien nog eens wordt aangedreven door een Honda-motor die je vorig jaar dumpte omdat hij niet goed genoeg was.a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner bol3daagse 2022bol3daagse 2022