McLaren wil verder met Button

Hoewel Jenson Button donderdag aangaf nog geen nieuw contract te hebben, verklaarde Martin Whitmarsh tegenover Sky Sports de voormalige wereldkampioen maar al te graag in Woking te willen houden.
image
“We willen Jenson niet laten gaan. Hij is een geweldige toevoeging, dus ik denk wel dat we binnenkort met hem rond de tafel gaan zitten om een paar zaken te bespreken.” stelde Whitmarsh.

Button verhuisde in 2010 naar McLaren, nadat hij het jaar ervoor met Brawn GP de wereldtitel had veroverd. “Hij heeft sinds zijn komst naar het team fantastisch werk geleverd. We hebben enkele geweldige seizoenen met hem gekend, met mooie overwinningen. Als je zijn puntentotalen bekijkt, dan merk je dat hij de voorbije jaren telkens voor Lewis eindigde in de stand, en ook dit jaar levert hij weer uitstekend werk. Ik denk wel dat we hem hier de komende jaren zullen blijven zien.”

Button gaf eerder dit seizoen al aan graag bij McLaren te blijven, met het oog op de terugkeer van Honda in 2015. De Brit reed immers het grootste stuk van zijn carrière met Honda motoren, waarmee hij in 2006 zijn eerste overwinning behaalde op de Hungaroring. Ook donderdag gaf Button aan het liefst voor McLaren te blijven rijden;
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}